Referencer

Vi har arbejdet for mange forskellige kunder indenfor forskellige brancher. Se, hvad kunderne synes om vores arbejde.

Referencer

Hvad siger vores kunder?

"Jeg har benyttet Schou F1. Carsten Schou som hjalp os, er hamrede dygtig og yderst fair i forhold til prisen - Carsten Schou leverede både en service og kvalitet som gør, jeg varmt vil anbefale Schou F1 til alle andre."
"Firmaets IT løsning har i det sidste år redet os som en mare. Hel tilfældig møder jeg Carsten Schou som fortæller mig om sit firma. Behøver jeg at fortælle, at han selvfølgelig blev vores redningsmand. 8 dage efter havde vi vores nye computer og var oppe at køre alle sammen. Gode smarte produkter til en yderst rimelig pris, opstillet og køreklar. Vi har endnu ikke haft brug for, at ringe efter ham igen – men vi vil til enhver tid gøre det. Vi kan varmt anbefale SchouF1 fra Jyllinge."
"Carsten er en fantastisk IT-supporter - han er altid klar til at hjælpe, og en super frisk og flink fyr. Det er altid en fornøjelse at have Carsten "på besøg".  Carsten har rigtig mange specialer inden for IT - og der hvor han ikke kan hjælpe, finder han nogen der kan."
"Jeg har kun de bedste anbefalinger i forhold til Schou F1 - kvalitet, service, pris og vigtigst af alt forklare De selv de mest komplicerede ting på et "menneskeligt sprog".

Er i interesseret?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale